Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA 2,5-izb.byt,Chrenová-Bajkalská ul.

Ulica: Bajkalská
Mestská časť: Chrenová
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
134 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj 2,5 izb. byt vo vynikajúcej lokalite na Chrenovej, na Bajkalskej ulici. Byt s výmerou 61 m2 sa nachádza na 4/12 poschodí, prislúcha k nemu priestranná loggia aj pivnica.  
Byt je čiastočne zrekonštruovaný s plastovými oknami, vystierkovaný je vystierkovaný a pôsobí veľmi príjemne. Dispozične je moderne riešený, kuchyňa je spojená s obývačkou a má 2 samostatné spálne. Kúpeľňa je spoločná s toaletou, nachádza sa v nej vaňa aj sprchový kút. Z obývačky vedie priestranná loggia. K bytu patrí aj súkromná predchodbička, ktorá je vynikajúca na odkladanie vecí nepotrebných v samotnom byte. 

V rámci rekonštrukcie bytového domu boli vymenené výťahy, zateplená fasáda, zrekonštruované spoločné priestory, vstupné dvere, elektrický vrátnik, strecha a v spoločných stúpačkách boli vymenené rozvody vody a kanalizácie. 

Byt je svojou polohou ideálny na bývanie pre rodiny s deťmi, nakoľko v tesnej blízkosti je základná aj materská škola, detské ihriská, potraviny, obchodné a nákupné centrá, športová hala, niekoľko MHD, vlaková stanica a mnohé iné. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
61 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Celková plocha:
61 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jarmila Kukučková

Jarmila Kukučková

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti